Makelaar Westbroek

Uw makelaar in Westbroek en omgeving

Karin van der Willigen is een ervaren makelaar, actief op de woningmarkt in Westbroek en omgeving. Zij verkoopt en taxeert huizen in gemeente De Bilt, maar ook in de gemeente Stichtse Vecht. Deze makelaar richt haar diensten op mensen van 50 jaar en ouder. Hierdoor kan zij u van goed advies voorzien, met de gedachte op de toekomst. Dus overweegt u een verandering in uw woonsituatie? Dan bent u bij makelaar Karin van der Willigen aan het juiste adres.

Een persoonlijke benadering, dat vindt Karin van der Willigen belangrijk

Bij Karin van der Willigen staan uw wensen en behoeften centraal. Karin van der Willigen vindt het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, daarom biedt zij u begeleiding bij het gehele traject. Zij biedt een verscheidenheid aan diensten, zoals:

  • Taxatie van uw woning;
  • Hulp bij de verkoop van uw huis;
  • Hulp bij de aankoop van uw droomwoning;
  • Het zoeken naar een geschikte huurwoning.

Makelaar WestbroekContact

Wilt u uw huis verkopen of bent u opzoek naar een (huur) huis? Bent u daarom op zoek naar een makelaar in Westbroek of omgeving? Maak een afspraak om uw plannen te bespreken met Karin van der Willigen. Tijdens een persoonlijke kennismaking, bespreekt zij graag samen met u uw wensen en verwachtingen. Wilt u een persoonlijk advies of heeft u vragen? Neemt u dan telefonisch contact op of laat uw gegevens achter op het contactformulier, dan neemt Karin van der Willigen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Contact     Aanbod