Makelaar Maarssen

Uw makelaar in Maarssen en omstreken

U bent op zoek naar een makelaar in Maarssen en zodoende bent u hier terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want Karin van der Willigen biedt een compleet aanbod van diensten aan. Of u nu op zoek bent naar hulp bij de aan- of verkoop van een woning, uw woning wilt laten taxeren of op zoek bent naar een huurwoning, deze makelaar is u graag van dienst.

Makelaar MaarssenBekijk ons actuele woningaanbod

Karin van der Willigen is als makelaar actief in Maarssen, maar ook in Breukelen en in De Bilt. Zij richt zich vooral op mensen van 50+. Het is immers altijd slim om ook over de toekomst na te denken. Wat zou u willen qua woningtype, zorg en praktische zaken? Ik kom graag met u kennismaken om van gedachten te wisselen. Ook kan ik u een en ander vertellen over de mogelijkheden, waar u vervolgens natuurlijk rustig over na kunt denken. Ondertussen kunt u natuurlijk ook vast het actuele woningaanbod op onze website bekijken. Staat er niets tussen dat voldoet aan uw wensen? Dan kunt u ook een zoekopdracht invullen via onze website. De makelaar gaat dan op zoek naar een woning die aansluit bij uw wensen en let tevens op allerlei andere belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan de waarde van de woning en of er sprake is van achterstallig onderhoud. Laat de zoektocht naar een woning dus met een gerust hart over aan de makelaar in Maarssen!

Kortom, voor begeleiding en advisering betreffende de aan- of verkoop van een woning kunt u bij deze makelaar terecht. Ook vindt u op onze website diverse huurwoningen! Wilt u advies of heeft u vragen over de diensten van deze makelaar in Maarssen? Neem gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Aanbod