Makelaar de Bilt

Karin van der Willigen: uw makelaar in De Bilt

Van harte welkom bij Karin van der Willigen Makelaardij. U bent op zoek naar een makelaar die actief is in De Bilt en daarom bent u hier terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want Karin kan als ervaren makelaar veel voor u betekenen. U kunt hierbij denken aan:

  • Een persoonlijk verkoopplan om uw woning te verkopen
  • Een zoekopdracht om uw ideale woning te vinden (zowel huur als koop)
  • Taxatie van uw woning
  • Begeleiding en advisering gedurende het aankoop- of verkoopproces van een woning

Wellicht bent u op zoek naar een makelaar in De Bilt omdat u een huis wilt kopen of huren. Op onze website vindt u een breed aanbod van woningen in diverse plaatsen, waaronder Maarssen, Utrecht en Groenekan. Uiteraard kunt ook een zoekopdracht bij ons plaatsen, wij gaan graag voor u op zoek naar uw perfecte woning! Hierbij houden we rekening met uw wensen, maar kijken we ook naar bijzonderheden, zoals de courantheid en de staat van onderhoud. Bij de makelaar uit De Bilt wordt niets over het hoofd gezien!

Uw huis verkopen met professionele begeleiding

Makelaar de BiltWellicht wilt u via de makelaar een woning in De Bilt aanbieden, ook dit is mogelijk. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning door middel van een persoonlijk verkoopplan. U wordt betrokken bij het gehele proces en heeft nauw contact met de makelaar. Dit betekent ook dat u altijd bij haar terecht kunt voor vragen of opmerkingen. Tevens helpt de makelaar ook bij het opstellen van de koopakte, de onderhandelingen en de afspraken bij de notaris. Kortom; u kunt rekenen op uitstekende begeleiding, van begin tot eind! Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Aanbod