Huis verkopen Maarssen

Uw huis verkopen in Maarssen? Schakel professionele begeleiding in

Wilt u uw huis verkopen in Maarssen of omstreken en wilt u hierbij de hulp van een ervaren makelaar inschakelen? Dat treft, want Karin van der Willigen kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Met haar ervaring en kennis weet zij als geen ander dat slechts een advertentie niet voldoende is om kopers te trekken. Daarom hanteert zij altijd een persoonlijk verkoopplan. Dit plan wordt samen met u opgesteld.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek praten we over uw reden van verhuizen, onze werkwijze enzovoort. Daarna komt de makelaar bij u langs om de waarde van de woning te bepalen. Aansluitend kan zij u adviseren over een realistische vraagprijs en de verwachte verkoopopbrengst. Bij deze makelaar staat een professionele presentatie hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij gaan voor een goede eerste indruk. Dit doen bij met behulp van stylisten, fotografen en tekstschrijvers. Wanneer uw woning online staat, kunt u er op rekenen dat u op de hoogte wordt gehouden van de bezichtigingen. Ook komt het soms voor dat kopers opmerkingen of verbeterpunten hebben, deze spreek ik dan tevens met u door. U wordt dus bij ieder onderdeel van de verkoop betrokken!

Nauw contact gedHuis verkopen Utrechturende het traject

De dienstverlening van Karin van der Willigen stopt natuurlijk niet wanneer wij een bod hebben geaccepteerd. Zij helpt u namelijk ook met het opstellen van de koopakte, de oplevering van de eindinspectie en gaat mee naar de overdracht bij de notaris. Tijdens het gehele traject hebben we nauw contact en luister ik graag naar uw vragen of opmerkingen. Reden genoeg dus om deze makelaar in te schakelen wanneer u uw huis in Maarssen wilt verkopen.

   Contact     Aanbod