Huis verkopen de Bilt

Uw huis verkopen in de Bilt met behulp van Karin van der Willigen

Wilt u uw huis verkopen in de Bilt of omstreken en bent u op zoek naar een makelaar die u hierbij kan helpen? Dat treft, want Karin van der Willigen is actief in deze omgeving en kan u uitstekend van dienst zijn bij de verkoop van uw woning. Hieronder leest u meer over de manier waarop wij te werk gaan.

Wij stellen een persoonlijk verkoopplan op

Alleen een advertentie plaatsen is tegenwoordig niet genoeg om potentiële verkopers te trekken. Schakelt u de hulp van Karin van der Willigen in bij het verkopen van uw huis in De Bilt, dan maakt zij een persoonlijk verkoopplan. Allereerst komt zij vrijblijvend bij u langs om de waarde van de woning te beoordelen. Tevens kan zij u adviseren wat betreft de vraagprijs en de te verwachten opbrengst. Een professionele aanpak staat bij deze makelaar hoog in het vaandel. Dat betekent onder andere dat we voor een perfecte eerste indruk gaan. Er worden verschillende professionals ingeschakeld, zoals stylisten en fotografen, die uw huis helemaal in orde maken. Uiteraard komt het huis daarna op Funda en op de website van Karin van der Willigen Makelaardij. Vervolgens worden de bezichtigingen door de makelaar verzorgt, hierbij kunt u altijd rekenen op een heldere terugkoppeling. Zo bent u zelf ook altijd betrokken bij de verkoop van uw huis.

Huis verkopen de BiltWanneer u uw huis wilt verkopen in de Bilt en u schakelt deze makelaar in, dan kunt u rekenen op begeleiding van A tot Z. De verkoop is immers pas afgerond wanneer de overdracht bij de notaris rond is en de verkoopakte is getekend. Ook hierbij kan Karin van der Willigen u adviseren en begeleiden. Zo weet u zeker dat belangrijke zaken goed geregeld zijn!

   Contact     Aanbod