Huis kopen Maarssen

Wilt u een huis kopen in Maarssen of omgeving?

Karin van der Willigen is een ervaren makelaar, zij helpt u bij de aan- en verkoop van een huis in uw regio. Karin van der Willigen is actief in de gemeenten: De Bild en Stichtse Vecht. Wanneer u een huis wilt kopen in bijvoorbeeld Maarssen, Breukelen, Maartensdijk of Westbroek dan bent u bij Karin van der Willigen aan het juiste adres.

Advies voor de toekomst

Karin van der Willigen richt zich met haar diensten op mensen van 50 jaar en ouder. Karin van der Willigen is als makelaar aangesloten bij Huisvesting Op Maat (HOM), zij bundelen kennis en ervaring op het gebied van aangepaste huisvesting. Hierdoor weet Karin van der Willigen, wat u nodig zou kunnen hebben in de toekomst en kan zij u hierover perfect advies over geven. Zij kan u helpen bij het zoeken naar comfortabele en passende woning, waar u weer met jaren kan wonen.

Hulp bij het gehele traject

Karin van der Willigen vindt het belangrijk u zo goed mogelijk te helpen, daarom biedt zij hulp het gehele traject. U kunt terecht bij Karin van der Willigen voor de taxatie- en verkoop van uw huis en bij het zoeken naar een passende en comfortabele (huur) woning.

Huis kopen MaarssenContact

Wilt u een huis kopen in Maarssen of omgeving? Dan bent u bij Karin van der Willigen aan het juiste adres. Graag bespreekt zij samen met u uw wensen en behoeften tijdens een persoonlijk gesprek. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek of heeft u vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact op of laat uw gegevens achter op de website.

   Contact     Aanbod